Νέα της εβδομάδας

Εμφανίσεις: 2521

Ακόμη μια εβδομάδα για μαθητές και καθηγητές στο #AndriotiSchool.

Συνεχίζονται τα ραντεβού με γονείς για να συζητήσουμε για τους στόχους μας, τη μεθοδολογία μας αλλά κυρίως για το πώς τα παιδιά τους μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Για τις ώρες των καθηγητριών παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία.

  Συνεχίζονται οι συναντήσεις του TED Ed Club του σχολείου (C1 & C2). Φετινό θέμα μας τα Ανθρώπινα Δικαιωματα.

Οι μαθητές C1 & C2 ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για συμμετοχή τους σε παγκόσμιο διαγωνισμό με έπαθλο μια υποτροφία δύο εβδομάδων στο Cambridge.

Oι λιλιπούτειοι μαθητές των τμημάτων Play'n'Learn, Reception παίρνουν μέρος σε πανελλήνια δράση του εκπαιδευτικού φορέα ELA.

Οι μικροί μας μαθητές της Kids A ολοκληρωσαν με επιτυχία το Screening Interview, και συνεχίζουν πανέτοιμοι να διαβάζουν τις περιπέτειες του Bot.

Οι μικροί μας μαθητές της Kids B παίρνουν μέρος σε πανελλήνιο διαγωνισμό αγγλικής χριστουγεννιάτικης κάρτας.

Οι μαθητές των #Bilingual τμημάτων συνεχίζουν με Ιστορία και Αρχαιολογία, Γεωγραφία, Βιολογία, Κοινωνικές Επιστήμες και Μαθηματικά αυτή την εβδομάδα????

Oι μαθητές της Teens Β oλοκλήρωσαν την εργασία τους 'Popular Fads' την οποία έφτιαξαν συνεργατικά εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Μπορείτε να τη δείτε στη γραμματεία ως Featured Project.

Το σχολείο μας βρίσκει πάντα τρόπους και χρησιμοποιεί εναλλάκτικές μεθόδους ώστε όλοι οι μαθητές να κερδίζουν από μια πλούσια και πολυαισθητηριακή μαθησιακή εμπειρία!

Τα Αγγλικά είναι επικοινωνία, δεν είναι ούτε μετάφραση, ούτε γραμματική και κανόνες ούτε χιλιάδες ασκήσεις!

#AndriotiSchool #NotJustEnglish #alternativeteaching