Ενημέρωση για τα μαθήματα λόγω κορονωϊού

Hits: 646

Όπως γνωρίζετε, ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης, τα μαθήματα στο σχολείο μας διακόπηκαν από 11.3

• Τα ευχάριστα νέα είναι ότι οι εξετάσεις #Cambridge σε ΟΛΑ τα επίπεδα μετατίθενται για τον Ιούνιο του 2020, οπότε και υπάρχει αρκετός χρόνος αναπληρώσεων και σωστής προετοιμασίας των μαθητών μας, χωρίς άγχος.

• Οργανώνοντας ένα καθημερινό πρόγραμμα, κανένα παιδί δεν θα μείνει πίσω. Η υγεία όλων είναι προτεραιότητα, και οι οδηγίες του υπουργείου σαφείς.

• Είναι ώρα ευθύνης. Στο #AndriotiSchool έχουμε ήδη οργανώσει την ύλη της χρονιάς ώστε κανένας μαθητής μας να μην μείνει πίσω, ενώ οργανώσαμε εκπαιδευτικό υλικό για κάθε επίπεδο. Τις επόμενες δύο ημέρες όλοι οι κηδεμόνες θα λάβουν ενημερωτικό email για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν.

• Παρακαλούμε όλους τους κηδεμόνες που τυχόν να μη λάβουν email, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (κινητό και email) στη γραμματεία μας, για την καλύτερη οργάνωση και επικοινωνία μας μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας.

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σας στο 2661025715 ή στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

#staysafe #stayathome #stayin #AndriotiHomeSchooling #thinkpositive