Νέα της εβδομάδας

Εμφανίσεις: 15

Γεμάτη εβδομάδα για μαθητές και καθηγητές στο #AndriotiSchool.

To σχολείο βρίσκεται σε ρυθμούς Halloween. Oι μαθητές όλων των επιπέδων θα διαβάσουν, θα γράψουν, θα παίξουν θα μάθουν για τον εορτασμό του Halloween σε Αγγλία και Αμερική!

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου από το πρωί συναντάμε γονείς για καφεδάκι στο σχολείο μας και συζητάμε για τους στόχους μας, τη μεθοδολογία μας αλλά κυρίως για το πώς τα παιδιά τους μαθαίνουν καλύτερα στο δεύτερο για φέτος Parents' Cafe. https://www.facebook.com/events/427706941225061/

To Σάββατο 2 Νοεμβρίου οι μαθητές των τμημάτων Teens B, B1, B2, C1, C2 μαθαίνουν για την ημέρα Dia de los Muertos που γιορτάζεται στη Λατινική Αμερική αλλά και σε πολλές πολιτείες των Ην. Πολιτειών. Ραντεβού στο Graal στην Τένεδο στις 15.00 https://www.facebook.com/events/414684109469802/

Οι μικροί μας μαθητές της Kids A ετοιμάζονται για το screening ιnterview της επόμενης εβδομάδας

Oι μαθητές της Teens A oλοκληρώνουν τις εργασίες τους μέσω #LEGO και παρουσιάζουν το μοντέλο πόλης που έφτιαξαν συνεργατικά.

Οι μαθητές των #Bilingual 4 & 5 συνεχίζουν με Ιστορία, Γεωγραφία, Τέχνη Κοινωνικές Επιστήμες και Μαθηματικά αυτή την εβδομάδα.

Το σχολείο μας βρίσκει πάντα τρόπους και χρησιμοποιεί εναλλάκτικές μεθόδους ώστε όλοι οι μαθητές να κερδίζουν από μια πλούσια και πολυαισθητιριακή μαθησιακή εμπειρία!

Τα Αγγλικά είναι επικοινωνία, δεν είναι ούτε μετάφραση, ούτε γραμματική και κανόνες ούτε χιλιάδες ασκήσεις!

#AndriotiSchool #NotJustEnglish #alternativeteaching #halloween #parentscafe #bilingual #diafelosmuertos