Ενημέρωση για τα μαθήματα

Εμφανίσεις: 7
Ενημέρωση για τα μαθήματα

Είμαστε δίπλα στους μαθητές μας και τις οικογένειές τους. Από 16 Μαρτίου μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μεταξύ 9.30 το πρωί και 7 το απόγευμα. Θα λαμβάνετε συχνά email, οπότε επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας!

#AndriotiHomeSchooling #Stayathome #Stayin #Thinkpositive

Ενημέρωση για τα μαθήματα λόγω κορονωϊού

Εμφανίσεις: 12

Όπως γνωρίζετε, ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης, τα μαθήματα στο σχολείο μας διακόπηκαν από 11.3

• Τα ευχάριστα νέα είναι ότι οι εξετάσεις #Cambridge σε ΟΛΑ τα επίπεδα μετατίθενται για τον Ιούνιο του 2020, οπότε και υπάρχει αρκετός χρόνος αναπληρώσεων και σωστής προετοιμασίας των μαθητών μας, χωρίς άγχος.

• Οργανώνοντας ένα καθημερινό πρόγραμμα, κανένα παιδί δεν θα μείνει πίσω. Η υγεία όλων είναι προτεραιότητα, και οι οδηγίες του υπουργείου σαφείς.

Περισσότερα...

Προληπτικό κλείσιμο λόγω κορονωϊού

Εμφανίσεις: 9

Η απόφαση για προληπτικό κλείσιμο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων περιλαμβάνει και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών. To #AndriotiSchool ακολουθεί την οδηγία, καθώς προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων μας.

Για 14 ημέρες, από αύριο 11 Μαρτίου 2020, θα είμαστε κλειστά.

Θα επικοινωνούμε με ολους τους γονείς για τυχόν απορίες και φυσικά θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Σημειώνεται ότι όλα τα μαθήματα, θα αναπληρωθούν.


#besafe #thinkpositive

Εκδήλωση για την Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Εμφανίσεις: 4

Ως το μοναδικό εξεταστικό κέντρο Ελληνομάθειας στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, παραβρεθηκαμε στην εκδήλωση για την ημέρα της ελληνικής γλώσσας που διοργάνωσε η Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας.

Νέα της εβδομάδας

Εμφανίσεις: 30

Νέα εβδομάδα και στο #AndriotiSchool ...

- Συνεχίζονται οι συναντήσεις του TED Ed Club του σχολείου (C1 & C2). Μετά την επίσκεψη στην #BETT τα παιδιά συζητούν για την εκπαίδευση του μέλλοντος

- Oι μαθητές των τμημάτων Κids A έως Teens B απαντούν στα γράμματα που έλαβαν από το συνεργαζόμενο σχολείο στην Πολωνία!

Περισσότερα...

Bett Education Show (London)

Εμφανίσεις: 30
Bett Education Show (London)

Μπορεί να γυρίσαμε μόλις από το εκπαιδευτικό μας ταξιδι στη Θεσσαλονίκη, όπου οι μαθητές μας έζησαν αξέχαστες στιγμές, οι εκπαιδευτικοί όμως του #andriotischool δεν σταματούν ... πακετάρουν και πάλι βαλίτσες!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ #BETT EDUCATION SHOW 2020!

www.bettshow.com : η μεγαλύτερη έκθεση για την εκπαίδευση του μέλλοντος . Άνθρωποι από 146 χώρες από την παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα συναντιούνται, γιορτάζουν, βρίσκουν έμπνευση, συζητούν το μέλλον της εκπαίδευσης και βλέπουν πως η τεχνολογία & η καινοτομία συμβάλλουν στη βελτίωση εκπαιδευτικών και μαθητών .

Γιατί οι μαθητές μας δικαιούνται μια καλύτερη εκπαίδευση ...

#andriotischool #ela #educational #leadership #association #changingthefaceofeducation #technology #gamification #notjustenglish

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Εμφανίσεις: 25

Ξεκινήσαμε...

Μια ομάδα μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών του #Andriotischool θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη αυτό το ΣΚ για την παράσταση #thephantomoftheopera που ήρθε από το Λονδίνο για λίγες παραστάσεις, ως μέρος της world tour, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μοναδική εμπειρία για τους μαθητές μας ...

#Andriotischool #theatre #notjustenglish #fieldtrip

 

Νέα της εβδομάδας

Εμφανίσεις: 37

Ξεκουραστήκαμε, ανανεωθήκαμε και επιστρέψαμε με όρεξη και φρέσκιες ιδέες. Τι συμβαίνει, μεταξύ αλλων, αυτή την εβδομάδα στο #AndriotiSchool...

- Phantom of the Opera Week @AndriotiSchool! Mε αφορμή την εκπαιδευτική μας εκδρομή για να παρακαλουθήσουμε το musical The Phantom of The Opera στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όλα τα τμήματά μας ανακαλύπτουν τη μαγευτική μουσική του Andrew Lloyd Webber, και το μυθιστόρημα του Gaston Leroux!

- Νέες εγγραφές για παιδιά Α και Β Δημοτικού στο τμήμα Reception!

Περισσότερα...