3ο Project Fair (Φεστιβάλ Ομαδικών Εργασιών)

Zugriffe: 2440
3rd Project Fair | 3ο Φεστιβάλ Ομαδικών Εργασιών

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Ανδριώτη διοργάνωσε και φέτος  το ετήσιο φεστιβάλ ομαδικών μαθητικών εργασιών στο Corfu Palace Hotel, την Κυριακή 11 Μαΐου.

Οι μαθητές, ηλικίας 5 έως 16 ετών, εργάστηκαν φέτος σε εργασίες που σκοπό είχαν να  αναδείξουν θέματα που τους αφορούν. Γενικότερος τίτλος του φεστιβάλ ήταν η αγάπη. Κοινό ερέθισμα αποτέλεσε η αγάπη για τη γνώση και τη δημιουργία και οι μαθητές έφτιαξαν όμορφες πολύχρωμες εργασίες που εκτέθηκαν στο φουαγιέ του Corfu Palace Hotel την Κυριακή το πρωί. Οι μικροί μαθητές εργάστηκαν σε project εμπνευσμένα από θέματα των βιβλίων τους ενώ οι μαθητές των μεγαλύτερων επιπέδων συνεργάστηκαν με σχολεία του εξωτερικού, χρησιμοποίησαν το internet και ασχολήθηκαν με θέματα όπως, τη σύγκριση των εκπαιδευτικών συστημάτων διαφόρων χωρών του κόσμου, τα νέα επτά θαύματα κτλ.

Και φέτος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν εργασίες όχι μόνο των Κερκυραίων μαθητών του κέντρου Αγγλικής Γλώσσας Ανδριώτη, αλλά και μαθητών από ένα μεγάλο αριθμό χωρών, όπως:

- Η.Π.Α

- Ιρλανδία

- Καναδάς

- Πορτογαλία

- Σερβία

- Τουρκία  κ.ά.

 Κοινό χαρακτηριστικό των εργασιών, η αγγλική γλώσσα, ο νεανικός ενθουσιασμός και το ομαδικό πνεύμα. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι ομάδες των μαθητών παρουσίασαν τις εργασίες τους και τραγούδησαν ενώ ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων μαθητών και των μαθητών που πέτυχαν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και απέκτησαν κάποιο πιστοποιητικό.

Μαθητές, καθηγητές και γονείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση.